Bylo nas dva

Abych objasnila nadpis, Tonda uz spis preziva. Konkretne na tycinkach ze supermarketu Rimi, kam si poridil slevovou karticku, takze ma ted slevu 2% na kazdy nakup. Tak asi tak.
Jinak dneska jsme zas vstavali brzo, Tonda opet zaspal, takze jsem ho opet byla vzbudit, tentokrat ne u nich v pokoji, ale na chodbe, kde spi na gaucich, protoze si neprinesl karimatku (myslim, ze dost lituje, ze neposlechl svoji maminku), no proste matlak. Pak uz bus Rouge, kde se odehraval dnesni long distance. Opet jsem byla v antidopingove komisi, ale na misto jsme prijeli o 2 hodiny drive, takze jsem si nejdriv sla zaindianskobezit a pak jsem vylezla na mistni rozhlednu, ktera, k memu velkemu nadseni, ma tvar dvou capich hnizd nad sebou. Byla cela delana z jakehosi plotu, takze bylo videt uplne dolu. Pak uz zacaly startovat devcata. Diky GPSkam, ktere maji v jakyhsi 'podprsenkach' jsme mohli sledovat,  kde jsou a jak bezi. Zacala jsem premyslet o tom, ze bych se pristi rok s nekym domlvila a naucila se behat podle mapy... Uvidim.
Pak uz zacala moje supertajna dopingova prace. S tou vyjimkou, ze jsem musela sledovat zavodnici jeste o hodinu navic, nebot davala u krevni vzorky. Aspon jsem si pokecala a dostala typy, jak behat.
Pak uz zpatky na gymnazium, kde Tonda (mam sem pry napsat, ze uplne sam, ale vlastne je jen hodil do vody) uvaril testoviny. Ted se tu tak poflakuju, protoze nam zabrali fotbalek a nemame co delat. Asi pujdu spat, protoze zitra jedeme s mezinarodni skupinkou na kajaky. Dostala jsem se tam tak nahodou, protoze se kamaradim s vedouci skupinky inex dobrovolniku a ta mi nabidla, ze muzeme jet s nima.
Tak nam drzte palce, at neprsi.
Ps: Tonda je zamilovany do nasi vedouci a prave mu napsala, tak tu kolem skace, jako kdyby ho pozadala o ruku. Taky jsem musela jit pryc, protoze ted hrozne vymysli, co ji ma odpovedet. Je to fakt sranda.
To zatim vse. PAC.

Komentáře