Konecne trochu kratsi den.

Mami, stale ziju.
Dneska jsme se konecne trochu vyspali. Vzhledem k tomu, ze jsme meli volny den, byl budicek az v 8:30. U snidane jsme se dozvedeli zakladni informace o MS a pak se vydali do mesta. Bohuzel nam neplati nase dobrovolnicke karticky na MHD, takze nam nezbyvalo nic jineho, nez dojit ty 3km pesky. Nastesti se k nam pripojily dve slecny z Ciny, takze nam cesta ubehla pomerne rychle.
V centru probihal oficialni trenink orientaku, takze jsme si Tondou vyprosili mapu a po trati se prosli. U nekolika kontrolek jsem dokonce tusila, kde jsem! Krome nas byli na trati i nekteri reprezentanti a musim priznat, ze i kdyz by bezeli do kopce a ja po rovine, tak bych asi dostala pekny parnik...
Jinak jsme si prohlidli mesto, zasli na kostelni vez a do sekace, kde jsem si koupila za euro saty, ktere maji barvy estonske vlaky - 🇪🇪. Paradni, co?
Taky uz se tu pomalu zacinaji shromazdovat dalsi dobrovolnici, takze o zabavu je postarano.
No, omlouvam se, do tohohle prispevku nenapisu zadnou vtipnou historku, protoze zitra vstavam v 5:00 a uz ted mi do smichu neni. Tak se mejte krasne, pac a pusu.
Jinak Verca 15, Tonda 0,5.
PS: Tak aspon cestovatelsky typ - asi to vsichni znate, ale pokud spite ve spacaku a nemate polstar (cehoz Tonda horce lituje), vemte obal od spacaku, obratte ho naruby a vnitrek vycpete oblecenim. Nekdo do nej dava spinave, ale nevim, jestli to uplne doporucuji.

Komentáře